Objavljivanje WordPress stranica
21. veljače, 2024.

Opcija koju ćete, prilikom kreiranja novih stranica, ipak najviše koristiti je Add New Page. Njome otvarate radni prozor za izradu nove stranice. Vidjeti ćete da je razlika prema objavljivanju novih objava u tome što kategorije i oznake ne postoje kao opcija za objavu novih stranica.

Prikaz prozora za kreiranje nove stranice s opcijama navedenim niže u tekstu

Prozor za kreiranje nove stranice s opcijama

Ovdje dodajete naziv stranice (1), sadržaj koji želite prikazati (2), naslovnu fotografiju (4). Unutar okvira za dodavanje sadržaja, kao i za objave, možete dodati multimedijalni zapis (fotografiju, video zapis, audio zapis i sl.) klikom na opciju Add Media (3). Kada ste unijeli sve što vam je potrebno, tada ćete odabrati opciju Publish (5) kojom možete objaviti stranicu. U okviru Publish postoji još nekoliko opcija koje možete odabrati, poput statusa objave stranice te tempiranja objave. Tempiranjem objave stranice odabirete hoćete li ju objaviti trenutno ili nekad u budućnosti.

Kreiranje stranica uz Lanternu IT

Ukoliko se odlučite da vam Lanterna IT kreira web sjedište, tada će u suradnji s vama Lanterna IT kreirati vaše stranice. Prilikom inicijalnog dogovora i izrade designa vašeg novog web sjedišta, Lanterna IT će pripremiti sve stranice koje su bitne za vaše web sjedište. Osim toga, tako kreirane stranice će postaviti i u glavni izbornik za lakše snalaženje po web sjedištu. Ukoliko ste u potrazi za modernim i pristupačnim web stranicama, javite se na mail info@lit.hr ili putem kontaktnog obrasca.