Studentski kulturni centar

Ukratko o projektu

Studentski kulturni centar (SKC), mjesto bogato studentskim događanjima i kulturom, suočio se s potrebom za modernizacijom svoje digitalne prisutnosti. Naš zadatak bio je redizajnirati WordPress temu i razviti web sjedište koje će biti jednostavnije za korištenje kako za administratore, tako i za krajnje korisnike.

Redizajn WP teme za moderniji izgled

Prvi korak bio je redizajn postojeće WordPress teme. Fokusirali smo se na stvaranje suvremenijeg i privlačnijeg dizajna koji će odražavati dinamičnost i kreativnost SKC-a. Novi dizajn je također osmišljen s ciljem poboljšanja korisničkog iskustva, čineći navigaciju web stranicom intuitivnijom i ugodnijom.

Razvoj web sjedišta za veću funkcionalnost

Tijekom razvoja web sjedišta, posebnu pažnju posvetili smo pojednostavljenju kompliciranog dashboarda. Cilj je bio stvoriti backend koji je lak za upravljanje, omogućavajući brže i efikasnije ažuriranje sadržaja. Ovaj pristup značajno je olakšao rad administratorima stranice, omogućujući im da se više fokusiraju na kreativan sadržaj i manje na tehničke aspekte.

Kreiranje kategorija za bolju organizaciju

Jedan od ključnih aspekata projekta bio je kreiranje jasnih i logičnih kategorija unutar WordPressa. Ove kategorije omogućile su lakše praćenje i unos postova i projekata, što je rezultiralo boljom organizacijom i efikasnijim upravljanjem sadržajem. Takva struktura kategorija pružila je administratorima jasnu i strukturiranu platformu za objavljivanje i ažuriranje sadržaja.

Zaključak

Završetkom ovog projekta, Studentski kulturni centar je dobio web sjedište koje ne samo da vizualno odražava njihovu kreativnu i dinamičnu prirodu, već je i značajno funkcionalnije. Redizajnirana WordPress tema i poboljšani backend osiguravaju da SKC može učinkovito komunicirati s njihovom zajednicom i pružiti bogato digitalno iskustvo. Ponosni smo što smo mogli doprinijeti razvoju ovog važnog studentskog kulturnog prostora u digitalnom svijetu.