Renesansa Tattoo

Ukratko o projektu

Renesansa tattoo nedavno se obratila Lanterni IT s posebnim zahtjevom: izradom web sjedišta koje bi omogućavalo naručivanje njihovih usluga izravno putem interneta. Osim toga, bilo je potrebno razviti i poslovne e-mail adrese za efikasniju komunikaciju s klijentima.

Dizajn web sjedišta

Glavni cilj web sjedišta bio je omogućiti klijentima jednostavno i intuitivno naručivanje usluga tetoviranja. Stranica je trebala biti vizualno privlačna, ali i funkcionalna. Lanterna IT se usmjerila na stvaranje čistog i modernog dizajna, s naglaskom na prikaz umjetničkog rada i dostupnih usluga. Posebna pažnja posvećena je korisničkom sučelju kako bi se osiguralo da proces naručivanja bude što jednostavniji i ugodniji.

Razvoj poslovnih e-mail adresa

Kako bi se poboljšala komunikacija s klijentima, Renesansa tattoo zatražila je izradu profesionalnih e-mail adresa. Lanterna IT pristupila je zadatku s ciljem stvaranja efikasnih i pouzdanih e-mail adresa koje bi odražavale profesionalnost i kvalitetu usluga Renesansa tattoo.

Zaključak

Rad na ovom projektu bio je izazovan, ali i iznimno zadovoljavajući. Integracijom web sjedišta s mogućnošću naručivanja usluga i stvaranjem profesionalnih e-mail adresa, Lanterna IT je uspješno unaprijedila poslovanje Renesansa tattoo. Ovaj projekt je još jedan dokaz kako kvalitetan digitalni pristup može pozitivno utjecati na rast i razvoj poslovanja.