Obrt Bon

Ukratko o projektu

Obrt Bon se obratio Lanterni IT sa zahtjevom oko izrade web sjedišta kojim bi svoje usluge predstavili širem broju posjetitelja. Bilo im je potrebno i kreirati vizual te odraditi grafičku pripremu za tiskanje posjetnica. Osim dizajnerskog dijela, kreirali smo i poslovne e-mail adrese za efikasniju komunikaciju s klijentima.

Grafički identitet

Kroz grafičku pripremu, stvorili smo identitet koji odražava posvećenost održivosti i ekološkoj svijesti. Dizajn, inspiriran prirodnim elementima te elementima održivosti, pruža sklad između te dvije pojave, pružajući ugodno iskustvo i raspoznatljivost.

Dizajn web sjedišta

Web sjedište je dizajnirano u skladu s temom grafičkog dizajna. Koristili smo zemljane boje koje odlikuju prepoznatljivošću djelatnosti koju obrt pruža. Osim dviju glavnih boja koje smo iskoristili za izradu grafičkog identiteta, poigrali smo se s još nekoliko skladnih boja, pazeći da ostanemo u jednakom tonu. Kod tipografije smo gledali da ne idemo široko te smo odabrali dva fonta, jedan koji se provlači kroz glavninu teksta na sjedištu te jedan koji smo iskoristili za naslove i podnaslove. Fotografije prirode, kojima smo predstavili stranice sjedišta, odabrali smo kako bismo posjetitelje naveli na razmišljanje o važnosti pravilnog gospodarenja otpadom.

Razvoj poslovnih e-mail adresa

Kroz razvoj web sjedišta, kreirali smo kontakt formu kojom se posjetitelji mogu obratiti obrtu i zatražiti usluge odvoza i zbrinjavanja otpada. Kako bi njihova molba naišla na pravu adresu, kreirali smo poslovne mail adrese. Na taj način je omogućena profesionalna i efikasna komunikacija s klijentima.

Zaključak

Kroz projekt izrade web sjedišta za obrt Bon, stručnjake u polju prikupljanja otpada iz vaših kuhinja i kantina, Lanterna IT je dizajnirala dizajn koji odiše prirodnim bojama s naglaskom na očuvanje okoliša. Uz integraciju web sjedišta, razvijanje poslovnih e-mail adresa i grafičku pripremu, uvjereni smo da smo unaprijedili poslovanje obrta Bon, istovremeno doprinoseći očuvanju okoliša. Lanterna IT zahvaljuje obrtu Bon što su nam pružili povjerenje da im kreiramo moderno i pristupačno web sjedište kroz misiju očuvanja našeg planeta.