La petlja

Projektni pregled

LaPetlja, umjetnički obrt Bernarde Janeš, predstavlja spoj tradicionalnih rukotvorina i modernog dizajna. Zadatak nam je bio stvoriti web sjedište koje će istaknuti jedinstvenost njenih ručno istkanih proizvoda, uključujući ljetne i zimske kolekcije, te omogućiti jednostavno naručivanje putem e-maila.

Dizajn web sjedišta koji odražava umjetnost tkanja

Prilikom dizajniranja web sjedišta, posebna pažnja posvećena je prikazivanju bogatstva tekstura i boja koje Bernarda koristi u svojim kreacijama. Kroz vizualno privlačan i intuitivan dizajn, web sjedište odražava ljepotu i finesu njenih ručno istkanih proizvoda.

Razvoj web sjedišta s naglaskom na kolekcije

Web sjedište je razvijeno s ciljem da jednostavno i efektivno predstavi Bernardine ljetne i zimske kolekcije. Posjetitelji mogu lako pregledavati proizvode, upijajući priče iza svakog komada, dok istovremeno uživaju u fluidnom i odgovarajućem korisničkom iskustvu.

Sustav naručivanja proizvoda putem e-maila

Kako bi se olakšalo naručivanje, implementiran je jednostavan i efikasan sustav naručivanja putem e-maila. Ovaj pristup ne samo da omogućava lakšu komunikaciju između Bernarda i njenih kupaca, već i dodaje osobni dodir koji je u skladu s prirodom njenih rukotvorina.

Zaključak

Projekt za LaPetlju bio je putovanje u spajanje tradicije i suvremenog, pri čemu smo kreirali digitalni prostor koji vjerno prenosi duh i ljepotu Bernardinih ručno istkanih proizvoda. S web sjedištem koje ističe njezine kolekcije i olakšava proces naručivanja, LaPetlja je sada spremna osvojiti srca ljubitelja rukotvorina diljem svijeta. Ponosni smo što smo bili dio ovog kreativnog putovanja.