B.B. Sopać

Projektni pregled

B.B. Sopać, ugledni lanac trgovina specijaliziran za prodaju i servisiranje motornih pila i alata za vrt, odlučio je modernizirati svoju online prisutnost. Naš zadatak bio je stvoriti web sjedište koje će detaljno predstaviti njihove trgovine, proizvode i usluge.

Web sjedište kao centralno mjesto za informacije

Razvijajući web sjedište, fokusirali smo se na to da bude jasno, informativno i lako za navigaciju. Cilj je bio stvoriti platformu koja će posjetiteljima pružiti sve potrebne informacije o trgovinama B.B. Sopaća, uključujući lokacije, radno vrijeme i dostupne usluge.

Lokacije trgovina na dohvat ruke

Jedna od ključnih funkcija web sjedišta je interaktivna mapa koja prikazuje sve lokacije trgovina B.B. Sopaća. Ova funkcionalnost omogućuje posjetiteljima da brzo pronađu najbližu trgovinu, planiraju posjet i saznaju više o specifičnim uslugama koje se nude na svakoj lokaciji.

Zaključak

Završetkom ovog projekta, B.B. Sopać sada ima snažno online sjedište koje odražava njihovu predanost pružanju kvalitetnih proizvoda i usluga u području vrtlarstva. Web sjedište je postalo ključno sredstvo za povezivanje s klijentima i pružanje važnih informacija, čime se dodatno jača njihov položaj na tržištu. Ponosni smo što smo imali priliku raditi s B.B. Sopaćem i pomoći im u širenju njihovog digitalnog otiska.